current

current

The owners are moving in to the Barrows Cottage, where the GDC crew is converted an existing horse barn on the property to a retirement residence.  The cottage includes a main level floor master suite, an open kitchen and living area, a spacious loft for guests and a covered porch for the whole family to enjoy. The existing timbers were kept in place and have been restored. The architectural design is by Sam Scofield.  

The GDC crew also completed a barn and mudroom addition in the Stowe village.  The new barn space provides indoor parking as well as a heated sports 'arena' for the family, while the mudroom connector allows them to welcome guests and to travel from the house to the barn with ease.  Architectural design for this project is also by Sam Scofield.

Before you go, be sure to check out photos of the Village House, completed in June of 2021!  We enjoyed working there and are happy to have welcomed the owners home.  Architectural design for the Village House is by ELD Architecture.